joi, 14 iulie 2011

Salvarea pisicii

Un comentariu:

  1. Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optitune subita Bebelus 1.0, care ocupa mult spatiu pe hard. In instructuni nu era nimic mentionat.
    Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia. Aplicatii ca Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza.
    Uneori apare un virus - Soacra 1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0.
    Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex_oral_sambata_dimineata.exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_diamante.exe.

    *** BUG WARNING ***
    Nevasta 1.0 mai are un alt bug nedocumentat. Daca incerci sa instalezi Amanta 1.1 inainte de a dezinstala Nevasta 1.0, Nevasta 1.0 va sterge fisierele MSMoney inainte de a se dezinstala singura. Si apoi ? Amanta 1.1 va refuza sa se instaleze, pretextind ca sistemul are resurse insuficiente.

    ***EVITAREA BUG-ULUI***
    Pentru evitarea bug-ului, incercati sa instalati Amanta 1.1 pe un sistem diferit si nu rulati vreodata aplicatii de transfer de fisiere intre cele doua sisteme.
    De asemenea, aveti grija cu aplicatiile freeware sau shareware similare pentru ca se stie ca sunt purtatoare de virusi ce pot afecta Nevasta 1.0.

    RăspundețiȘtergere